Mistä löytyy teidän rekisteri- ja tietosuojaseloste?
- No se löytyy tästä linkistä: GDPR

Paljon tatuointi maksaa?
- Tatuoinnin hinta riippuu täysin kuvan koosta, yksityiskohdista, sijainnista kehossa jne. Pyydämme siis hinta-arvioinneissa tulemaan suoraan liikkeelle keskustelemaan, jolloin kanssakäyminen on huomattavasti helpompaa ja yhteisymmärrys onnistuneempaa.

Miten varaan ajan?
- Kaikkein paras tapa on tulla paikanpäälle liikkeelle, jotta voit suoraan keskustella kuvan tekevän artistin kanssa yksityiskodista. Veloitamme 50€ varausmaksun varauksen yhteydessä. Mikäli olet pitkänmatkalainen tai muuten estynyt tulemaan liikkeelle ennen tatuoimispäivää, voit varata ajan puhelimitse tai sähköpostitse, jolloin velotamme 80€ varausmaksun, joka suoritetaan tilisiirtona. Varausmaksut vähennetään tatuoinnin lopullisesta hinnasta.

Tarvitseeko minulla olla valmis malli vai piirrättekö te?
- Sinulla ei tarvitse olla valmista kuvaa, autamme mielellämme suunnittelussa ja teemme sinulle uniikin tatuoinnin loppuelämäksi. Tule liikkeelle kertomaan ideasi niin saamme suunnitelmasi alkuun. Voit toki myös tulla valmiin suunnitelman kanssa, mikäli se on itsesi tai jonkun sinulle piirtämä tai olet kysynyt kuvan tehneeltä artistilta luvan sen käyttöön ja sopinut mahdollisesta korvauksesta. Liikkeellä on myös artistien valmiiksi piirtämiä malleja.

Tatuoitteko alaikäisiä?
Emme.

Teettekö myös lävistyksiä?
Emme.

Sattuuko se?
- Tatuoiminen sattuu, toisia vähemmän ja toisia enemmän. Kivun tunteminen on hyvin henkilökohtaista. Kuitenkin yleisohjeena voi pitää sitä, että kehonalueet missä ei ole paljon ihonalaista rasvakudosta ja/tai missä on enemmän hermoja (mm. kyljet, jalkapöytä, sisäreisi, käsitaive, genitaalialueet) tuntuu enemmän. Oma asennoituminen ja stressi voivat vaikuttaa kivuntuntemukseen hyvin paljon.

Miten valmistaudun tatuoinnin ottoon?
Syö, juo ja nuku riittävästi. Alhainen verensokeri tai väsymys voi aiheuttaa huonoa oloa. Voit ottaa liikkeelle omat eväät mukaan. Ethän missään nimessä tule päihteiden vaikutuksen alaisena. Niin hygienian, kuin yleisen mukavuuden kannalta suosittelemme peseytymistä ennen tuloa, etenkin mikäli olet ottamassa tatuointia intiimialueen läheisyyteen. Aikaa voi kulua suuren tatuoinnin tekemiseen monia tunteja, joten valmistaudu olemaan pitkään paikallasi. Voit ottaa itsellesi mukaan esimerkiksi lehtiä, padin tai kuulokkeet musiikin kuunteluun.

Hygienia?
Yrityksillämme on paikallisen terveysvalvontaviranomaisen myöntämä lupa tatuoimiseen liiketilassaan. Tatuoinnit tehdään liikkeessämme desinfioiduilla sekä kertakäyttöisillä instrumenteilla. Kädet, tuolit, pöydät ja muu asiakkaan lähellä tai asiakasta koskeva materiaali desinfioidaan ennen tatuoinnin tekoa. Huolehdimme erittäin tarkasti hygieniasta jokaisen asiakkaan kohdalla, emmekä tingi sairaalatasoisesta desinfioinnista.

Mitä jos tatuointini silti tulehtuu?
Jokainen iho on yksilöllinen, ja näin ollen paranemisajat ja tulehdusherkkyys vaihtelevat suuresti. Hyvällä ja huolellisella hygienialla tulehdusriskit ovat hyvin pienet ja tatuointi paranee hyvin. Mikäli tatuointi tulehtuu, syy on mitä todennäköisimmin operaation jälkeen tullut bakteeri. Huolimaton hoito on suurin syy tulehduksiin, joskus kehon vastustuskyky on alentunut sairauden tai muun vastaavan vuoksi, tai hyvin harvoin voi olla vain erittäin huonoa tuuria. Mikäli epäilet tulehdusta, tai jokin muu asiaan liittyvä mietityttää sinua, ota yhteys välittömästi liikkeeseen. Paras tapa on tulla paikan päälle, jotta pystymme arvioimaan silmin tilanteen. Mikäli liike on kiinni, ota yhteys lääkäriin.

Saanko hoito-ohjeet?
Kuuntelethan artistin suulliset ohjeet tarkasti, luet kirjalliset ohjeet läpi ja noudatat hoito-ohjeita, jotta tatuointisi paranisi parhaalla mahdollisella tavalla. Hoidon laiminlyöminen voi johtaa paitsi ikuisen ihotaiteen pilaamiseen, myös vakaviin terveydellisiin ongelmiin. Ota hoito vakavasti ja huolehdi etenkin alkuviikkoina erityisesti puhtaudesta, sillä parantuminen on pieni hetki koko loppuelämästä. Kirjalliset ohjeet saat myös liikkeestämme paikan päältä ja voit ladata ne myös tästä.

Käykö teillä käteinen vai kortti?
- Kummallekin vakituiselle artistille voit maksaa sekä käteisellä että kortilla.

Tatuoinnista on lähtenyt parantuessa väriä, miksi näin on ja mitä teen?
- Ihot ovat yksilöllisiä. Tatuointi suoritetaan 1-2 millimetrin syvyyteen ihon toiseen kerrokseen, eli dermikseen, verinahkaan. Tatuointimuste on erittäin hyvästä, puhtaasta ja luontaisesta nykykoostumuksesta huolimatta vierasta ainetta keholle, jolloin iho voi reagoida hylkimällä ainetta. Ihojen ollessa erilaisia haluamme kuitenkin olla tasapuolisia asiakkaille, joten musteenlähdöt tms muutokset tatuoinnissa, jotka eivät johdu asiakkaan itse aiheutetusta tatuoinnin hoidon laiminlyönnistä, korjaamme veloituksetta. Tule paikanpäälle näyttämään tatuointia tai pieniin korjauksiin varaa aika puhelimitse vuoden sisällä tatuoinnin otosta, niin tatuoinnin tekijä laittaa lisämusteet veloituksetta. HUOM! Poikkeuksena veloituksettomaan musteen lisälaittoon ovat sormi-, sisäkämmen- ja jalkapohjatatuoinnit ihon runsaan uudistumisen vuoksi. Neuvottelethan asiasta tatuoinnin tekevät artistin kanssa ennen sormi-, sisäkämmen tai jalkapohjakuvan ottoa!

Mitä jos joudun perumaan aikani?
- Mikäli joudut peruuttamaan tai siirtämään tatuointiaikasi, teethän sen viikkoa ennen varattua aikaa. Tällöin varausmaksu siirtyy uudelle varaamallesi ajalle tai mikäli haluat perua kokonaan aikasi, palautamme varausmaksun. Mikäli peruutus tulee alle viikkoa ennen tatuointiaikaa, emme palauta varausmaksua. Sairastapauksissa aikaa ja varausmaksua siirretään.

Saako teiltä lahjakortteja?
Ei, mutta lahjakorttien sijaan annamme liikkeeltä tyylikkään rasian, johon voi laittaa haluamansa summan lahjan saajalle. Näin lahjan vastaanottaja voi valita itse milloin, kenelle artistille tai ylipäätään miten lahjarahan tulee käyttämään.